Mai sunt

Pana la Craciun

In aceasta sfanta noaptre de vis in care s-a nascut Hristos, iti doresc sa fii fericit si bucuros alaturi de cei dragi tie. Fie ca aceasta seara sa-ti aduca toata bucuria din lume si sa-ti implineasca toate dorintele.

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si ai sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta.

Pe la colturi unii spun,
Ca exista Mos Craciun,
Ca i-ai scris si c-o sa vina,
Sa-ti aduca-n pumni lumina,
Langa brad si langa foc
Sa-ti aduca mult noroc!


Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atat de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare. Iti scriu insa acum, cand vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea, ca sa te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate si iubire fiecarui om de pe pamant. Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer. Dragoste ti-am cerut candva. Si mi-ai adus. Dar s-a sfarsit si ma tem prea mult de acest trist sfarsit al iubirii ca sa ti-o cer din nou. Ti-as cere sufletul geaman mie, sufletul pereche. Dar cine stie daca ochii dumitale batrani si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti an de an ca sa ne aduci tuturor bucurie nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata argintie?... Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar dar stiu ca sunt atatia oameni zbuciumati si atatia copii batrani inainte de vreme care au nevoie de asta, incat nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede.

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele
LA MULTI ANI
!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, in special, iti doresc multa sanatate, impliniri pe toate planurile, zile senine (si la propriu si la figurat), prosperitate, pace si numai ganduri bune.

Acum, ca vine Craciunul, iubirea pluteste in aer, nu mai pot sa-mi imaginez nici o clipa fara tine. Tocmai de aceea iti dedic urmatoarele versuri:
"As iubi marea,
dar valurile ei sunt prea reci;
As iubi pamantul,
dar este prea intunecat;
As iubi ploaia,
dar stropii ei sunt prea grei;
As iubi soarele;
dar razele lui sunt prea puternice;
Te-as iubi pe tine,
dar poate tu nu ma iubesti.
S-atunci?!Atunci am sa iubesc ce e mai scump pe lume dintre: mare, pamant, ploaie, soare:
PE TINE!!!


Stiu ca in aceasta perioada a anului te incearca sentimente de bucurie, de dragoste, la fel ca si pe mine de altfel; poate ca aceasta este perioada cea mai frumoasa a anului, plina de vise pentru anul urmator, sperante de mai bine si multe bucurii.
Eu iti doresc din toata inima sa fii iubit(a), fericit(a) si optimist(a) in orice situatie.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!

Craciunul - ce cuvant magic!
Cata bucurie si cat de multa implinire sufleteasca imi aduce aceasta sarbatoare!
Cu ochii deschisi parca ma vad pe mine, copil fiind, cum ma furisam in seara de ajun in camara plina de bunatati a mamei mele unde ma imbiau platourile pline de prajituri... si acum parca o vad pe mama cu sortul ei alb invartind delicioasele ei sarmalute si-mi amintesc ca nu ieseam la colindat inainte de a gusta chisca cu orez proaspat fiarta pe care mama o facea, cum numai in frumoasa mea Bucovina mai poti manca asa ceva... Si acum simt mirosul bucatelor ei alese si acum parca mai aud glasul suav al colindatorilor... In anii copilariei, o auzeam pe mama spunand ca daca primul colindator care-ti suna la usa va fi baiat, atunci vei avea un an imbelsugat... Acum nu mai sunt copil, dar aceste cuvinte nu le-am uitat si ma surprind in fata usii dorindu-mi cu adevarat sa vad chipul unui baietel, a unui colindator ce poate va schimba soarta anului ce va veni...
Craciunul este unica sarbatoare care ma transforma in omul care-mi doresc sa fiu cu adevarat. Craciunul ma face sa plang stiind ca exista atatia copii care nu se vor bucura de cadourile Mosului; ma face sa tip de fericire cand vad bucuria in ochii oamenilor, ma face sa daruiesc din suflet stiind ca darul meu este magic...
Craciunul ma face un om mai bun, mai darnic, mai iubitor si asta pentru ca traiesc cu adevarat spiritul lui!
Chiar de-ar dura o secunda,Craciunul va ramane sarbatoarea sufletului meu si-mi doresc ca si fetita mea sa poata trai magia acestei minunate sarbatori!
Bucurati-va din plin de zilele voastre, de minutele si secundele vietii voastre si nu lasati furia, ura, frica si nepasarea sa-si gaseasca loc in sufletele voastre!
Bucurati-va de magia Craciunului!


Zapada, brazi luminosi, cozonaci, colinde, cadouri ...toate acestea infrumuseteaza Sarbatoarea Craciunului...Fie ca acest moment sa te gaseasca alaturi de cei dragi si semnificatia Craciunului sa iti umple inima de dragoste, caldura si speranta...Iti doresc numai clipe fericite! Merry Christmas!

Iarna ne-a adus unul dintre cele mai frumoase prileje de bucurie: Craciunul!Sufletul meu tresare de bucurie la vederea stralucirii luminilor care impodobesc orasul, la auzul colindelor dulci de Craciun si la vederea zambetului de pe fetele tuturor!
M-am gandit ca poate tu in momentul acesta ai pe suflet o grija care te impiedica sa te bucuri si vreau sa te ajut sa zambesti putin!
Adu-ti aminte de momentele cand erai copil mic si asteptai cu sufletul la gura venirea mosului!:)Iti amintesti?Cum stateai si te gandeai cum poate intra mosul in noaptea aceea in casa daca tu nu ai hogeag!:))Sau cum de stia el de existenta tuturor copiilor din lume...si cum de reusea intr-o singura noapte sa imparta cadouase la toti? Retraieste in mintea si sufletul tau acele momente dulci si macar pentru o clipa vei uita de durere, griji, suferinta!
Craciunul e sarbatoarea sufletului!Lasa-ti sufletul sa zburde, sa se incalzeasca la luminitele ce iti impodobesc orasul, casa, si sa cante alaturi de copii colindele sfinte de Craciun!
Craciun fericit si fie ca sarbatoarea sfanta sa-ti aduca multe bucurii!Te umplu de pupici poate macar asa te conving sa traiesti cu adevarat clipele frumoase ale Sarbatorilor!


Profit de ocazia pe care mi-o ofera sarbatorile sa-ti fac un dar deosebit, care sa-ti arate tot ce simt pentru tine. Poate nu-ti spun destul de des ce insemni pentru viata mea, dar sper ca stii ca ai fost un model demn de urmat. Sunt azi ceea ce sunt in parte datorita tie.
Vreau ca sarbatorile sa-ti aduca un moment de relaxare, dar si de bucurie.
Sper ca iarna asta va fi asa cum iti place tie: cu ninsoare, cu o casa plina de lume, cu prieteni dragi, cu bradul de Craciun impodobit... Sa te bucuri de aceste sarbatori si de ceea ce iti ofera viata. Iti urez cele mai fericite sarbatori si multa sanatate si iti trimit si o imbratisare!
Fie ca noul an sa fie cu mult mai bun decat cel care a trecut!
Un Craciun si un An Nou fericit!

Cu toata dragostea din lume,

Sa ne amintim ca fiecare atingere a unui fulg de nea nevinovat care cade si ni se topeste pe ploape ori pe frunte,ca fiecare atingere a gerului necrutator al iernii,ca fiecare 24 a lui decembrie si fiecare brad impodobit afara sau in case, ca fiecare declaratie ce vine din suflet ...nu-i nimic altceva decat Spiritul Craciunului, care trebuie sa ne inunde sufletele oriunde si cu oricine am fi!

Trimite unui prieten pe Yahoo Messenger!messenger

0 comments:

Trimiteți un comentariu