Mai sunt

Pana la Craciun

Farmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti!

Cu mult drag ne gandim la voi, acum in preajma sarbatorilor. Va doresc din tot sufletul, SARBATORI FERICITE, toate dorintele sa vi se implineasca!

Anul 2010 ce sta sa vina sa va aduca sanatate,fericire si implinirea tuturor sperantelor! Sarbatori fericite! LA MULTI ANI!

Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Multi Ani !

Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc multa sanatate, fericire si numai impliniri sa-ti aduca noul an!

Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca fericire cata poate mosul sa duca, bucurie, cat pot spiridusii sa care si multa dragoste: cata pot renii sa zboare!

Va dorim Sarbatori de Iarna minunate si linistite si un An Nou fericit si plin de bucurii!

Sarbatorile albe sa va gaseasca veseli, fericiti si multumiti de realizarile din acest an! Va doresc ceea ce-mi doresc si mie: SANATATE, ca-i mai buna decat toate!

Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

Trimite unui prieten pe Yahoo Messenger!messenger

0 comments:

Trimiteți un comentariu